Bode Miller koos oma pisitütre Emeline'ga. Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
12. juuni 2018, 09:46

KOHUTAV! USA läbi aegade edukaima mäesuusataja pisitütar uppus (10)

USA läbi aegade edukaima mäesuusataja Bode Milleri perekond on leinas, sest nädalavahetusel uppus mehe 19 kuu vanune pisitütar Emeline. 

Miller ja tema praegu lapseootel olev abikaasa Morgan olid USA meedia väitel parasjagu külas oma naabritel, kui nende pisitütar basseini äärde sattus. 

Vette kukkunud Emeline toodi küll basseinist välja ning kohale kutsutud parameedikud üritasid tüdrukut koha peal elustada, enne kui ta haiglasse viidi, kuid kahjuks ei suudetud tema elu päästa.

"Oleme rohkem kui löödud. Meie pisitütar Emmy lahkus meie seast. Me poleks miljoni aasta jooksul arvanud, et kogeme sellist valu. Me ei unusta tema armastust mitte kunagi. Meie väike tüdruk armastas elu ning nautis igat päeva. Palume arvestada sellel raskel ajal meie perekonna huvidega," kirjutas Miller pärast traagilist intsidenti sotsiaalmeediasse. 

Miller on läbi aegade edukaim USA mäesuusataja, olles võitnud olümpiamängudelt kokku kuus medalit, milleks üks on kuldne. Maailmameistrivõistlustelt on tal ühe hõbedase autasu kõrval ette näidata aga neli kuldmedalit. MK-sarjas osales ta kokku 16 hooaega ning saavutas selle aja jooksul 33 etapivõitu ning 79 poodiumikohta.