Aivar Kuusmaa juhendab Raplat 2014. aastast. Kas ka edaspidi?Foto: Robin Roots
Korvpall
12. juuni 2018, 20:01

Rapla korvpallimeeskonna mänedžer: Aivar Kuusmaa on meie peatreenerikandidaat number üks (2)

Rapla korvpallimeeskond võitis neljandat aastat järjest Eesti korvpalli meistriliiga medali. Lõppenud hooajal saadi kaela taas pronksikarva autasud. 

Meeskonna mänedžer Jaak Karp tunnistas, et hooaeg oli üsna keeruline, kuid lõppkokkuvõttes võib kolmanda kohaga rahule jääda. Rapla suguse väikese koha jaoks on iga medal väärt saavutus. 

Vaatamata sellele, et mullust finaalipääsu korrata ei õnnestunud, ollakse täna 51. sünnipäeva tähistava peatreeneri Aivar Kuusmaaga rahul. "Kindlasti on ta peatreeneriks valik number üks," ütles Karp Õhtulehele ning lisas, et treeneriküsimus tahetakse juba lähiajal lahendada.  

Aga turul on ju ka teisi häid treenereid. Näiteks on tööta Alar Varrak ning midagi selget pole ka eelmisel hooajal Tartut juhendanud Priit Vene osas. 

"Leian siiski, et kui mis iganes põhjusel ei peaks Kuusmaa treenerina jätkama, siis teine variant saab olla ainult välismaalane," välistas Karp eelnimetatud kandidaadid Rapla peatreenerikohale. 

Pikemat kokkuvõtet kõigi meistriliiga meeskondade lõppenud hooajast ja tuleva aasta plaanidest saab lugeda ajakirja Basketballi uuest numbrist, mis ilmub 28. juunil.