Nõmme Kalju mehed fännidega võitu tähistamas. Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
12. juuni 2018, 22:22

Levadia loovutas punkte! 

AINULT EESTIS! Nõmme Kalju on kahe mänguga löönud 16 väravat (2)

Eesti jalgpalli meistriliigas peetakse täna suurem osa 18. vooru mängudest. Päeva esimeses lahingus alistas Nõmme Kalju koguni 8:2 Viljandi Tuleviku. 

Huvitav on tõik, et Kalju jäi koduväljakul juba 2. minutil kaotusseisu, kui Viljandi poolt oli täpne Martin Allik. Kauaks külaliste rõõmu aga ei jätkunud, sest nõmmekad lõid järgmise 35 minutiga neli väravat, kus juures kolm esimest neist üheksa minuti sees. Jala said valgeks Igor Subbotin, Maximiliano Ugge, Sergei Tumasjan ning Liliu. 

Teisel poolajal lõi avas taas skoori Viljandi, sihile jõudis Kristen Kähr. Kaljul oli aga taas neljaväravaline vastus olemas. Oma teise tabamuse said kirja Subbotin ja Liliu, ühe lisasid Rimo Hunt ja Aleksandr Volkov. 

Kaljule oli see teiseks järjestikuseks mänguks, kus löödi kaheksa väravat. 6. juunil peetud mängus alistati Kuressaare 8:3. Kogu hooaja peale on 18 mänguga saadud kirja 68 väravat. 

Veidi hiljem lõppenud mängus loovutas FCI Levadia punkte, kui võõral väljakul tehti üllatuslikult 1:1 viik Kuressaarega. Samal ajal peetud matšis jäi Pärnu koduplatsil 0:4 alla Narva Transile. Päeva viimases lahingus sai Paide Linnameeskond 2:0 jagu Tallina Kalevist. 

18. vooru viimase mängu peavad Tartu Tammeka ja FC Flora homme.

Tabeliseis: