Tarmo Kink. Foto: MARIANNE LOORENTS
Jalgpalli MM
13. juuni 2018, 19:07

Kipsis jalaga Tarmo Kink: hing ihkab väljakule tagasi küll, aga ...

Jalgpallur Tarmo Kink käis mullu detsembris hüppeliigese lõikusel ning lootis tänavu vutimurule naasta. Praegu seda lootust enam pole, sest hetkel kalpsab ääremängija ringi vaid karkudel. 

"Tehti sama operatsioon, mis mullu detsembris," sõnas Kink Õhtulehele. "Mingi oga tekkis tagasi ja tuli puhastada. Muidu poleks sellest lahti saanud."'

Nii ongi Kingi jalg hetkel lahases ning mees liigub ringi karkudel. Seda, millal ta kipsi putsa vastu võiks vahetada, ei julge ta enam prognoosida. "Tuleb ravida, nii kaua kui saab terveks, aga see aasta ei mängi enam kindlasti," lausub eestlane. 

"Hing ihkab väljakule tagasi küll, aga kas tekib ka võimalus... mingil tasemel ikka, aga mis tasemel... Üritan hetkel sellele mitte mõelda. Kui saaks jala korda, siis tekiks ka uus motivatsioon. Kui ma ei saa aga 100% endast anda, siis ei taha millegi peale mõelda," jätkas ta. 

Väikeseks lohutuseks on mehele homme algav jalgpalli MMi. Üldiselt hoiab Kink pöialt Hispaaniale ja Saksamaale, kuid meelsasti näeks ta ka mõnda uut riiki finaalturniiril etteotsa pürgimas. "Võib ka huvitav üllatus tulla, peaasi et oleks ilus jalgpall, mitte nagu Portugal EM-finaalturniiril," sõnas ääreründaja. 

Oma arvamus oli tal ka Hispaania koondise peatreeneri trallist. "Uskumatu, et sellisel tipptasemel nii lollil ajahetkel selliseid otsuseid tehakse. Kas ei suudetud siis tõesti kuu aega seda varjus hoida. Tehke leping ära, aga kellelegi ei räägi. Müstika, et see välja tuli," leidis Kink.