Zlatan Ibrahimović mängib klubijalgpalli LA Galaxy´s Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
14. juuni 2018, 15:22

Zlatan: minuta MM ei ole vaatamist väärt!

Rootsi koondise peatreeneri Janne Anderssoni MM-ile sõitvast valikust välja jäänud maailma üks paremaid ründajaid Zlatan Ibrahimović on suurturniiri eel bravuurikas.

„Nii nagu ma ütlesin neli aastat tagasi, võin nüüdki öelda: MM-i finaalturniir ilma minuta ei ole vaatamist väärt. Ja ma mõtlen seda tõsiselt,“ ütles Ibrahimović FIFA kodulehele antud intervjuus. Mehe lemmikud on sel turniiril Brasiilia, Hispaania, Saksamaa, Argentina, aga ikkagi ka Rootsi. Milliseks ta Rootsi võimalusi hindab? „MM-ile jõudmiseks on Rootsi alistanud mitu tugevat koondist. Seega vaatame. Kõik on igatahes põnevil. Kunagi ei tea, mis võib juhtuda,“ hindab Ibrahimović.

FIFA kodulehe ajakirjanik uuris, kas MM-il hakkab särama mõni uus täht. „Ma arvan,et kindlasti Prantsuse koondislane Paul Pogba, kes on kiire ja osav. Ka Prantsuse ründaja Kylian Mbappé on tõusev täht, tema jõuab samuti varem või hiljem tippu,“ toob ründaja välja kaks nime.

„Mängijatel on seljataga 10 või 11 kuud kestnud hooaeg. Saab näha, kes on füüsiliselt ja vaimselt 100 protsenti valmis. Need asjad saavad MM-il otsustavaks. Sellest pole kasu, kui sa ei ole 100 protsenti terve,“ toob Ibrahimović välja tegurid, mis saavad finaalturniiril otsustavaks.