Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.Foto: Robin Roots
Tennis
18. juuni 2018, 11:58

Kontaveit ja Kanepi langesid maailma edetabelis

Täna avaldatud tennise maailma edetabelis langesid Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi mõlemad kolm kohta. Kontaveiti leiame 27. ja Kanepi 46. positsioonilt. WTA tabeli debüüdi tegi Minskis hästi esinenud 18aastane Elena Malõgina, kes alustab 1213. kohalt, vahendab tennis.ee.

Edetabeli esiotsas muutusi ei olnud. Maailma esireketina jätkab rumeenlanna Simona Halep, talle järgnevad taanlanna Caroline Wozniacki, hispaanlanna Garbine Muguruza, ameeriklanna Sloane Stephens ja ukrainlanna Elina Svitolina.

ATP edetabelis säilitas Eesti esinumber Jürgen Zopp 107. koha. Kenneth Raisma ja Vladimir Ivanov kukkusid mõlemad kaks kohta, paiknedes nüüd vastavalt 743. ja 794. real. Mattias Siimar tõusis 60 kohta ja on nüüd 1212., Kristjan Tamm on tabelis 1381.

Edetabeli esikohale tõusis taas šveitslane Roger Federer, kes võitis Stuttgardi turniiri. Teiseks langes hispaanlane Rafael Nadal, kolmas on sakslane Alexander Zverev, neljas argentiinlane Juan Martin del Potro, viies bulgaarlane Grigor Dimitrov ja kuues horvaat Marin Cilic.