VÕIMAS! Koos pisikese Henriga tõusis poodiumile lausa neli eestlast!Foto: Facebook fie.org | Bizzi/Trifiletti
Vehklemine
19. juuni 2018, 00:05

USKUMATU MUINASJUTT! Kuldne ema ja täiskomplekt medaleid (8)

Kolm medalit! Kuld, hõbe ja pronks. Ülivõimas triumf, milletaolist pole Eesti spordifännide silmad varem näinud. Vähemalt mitte olümpiaalal. 

Kolm medalit! Kuld, hõbe ja pronks. Ülivõimas triumf, milletaolist pole Eesti spordifännide silmad varem näinud. Vähemalt mitte olümpiaalal. 

Eesti on Serbias Novi Sadis toimuvalt vehklemise EMilt saanud juba neli medalit. Nikolai Novosjolovi hõbedale lisasid vehklemisnaised eile kolm säravat autasu. Naiste seas krooniti Vana Maailma kuningannaks mullu emaks saanud Katrina Lehis, kes tuli nii finaalis kui ka poolfinaalis välja keerulisest kaotusseisust. Hõbeda ja pronksiga rõõmustasid meid Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva. 

Eesti siseasjaks kujunenud esikohamatšis Kuuse vastu jäi Lehis kiirelt 1:4 kaotusseisu ning hõiskamiseks polnud põhjust ka enne viimase perioodi algust, kui seis tema poolt vaadatuna endiselt 7:10 oli. Siis hakkas aga teine maruline tagasitulek - poolfinaalis tuli eestlanna kahekordse Euroopa meistri Violetta Kolobova vastu välja 9:13 kaotusseisust - ning esmakordselt sai Lehis kullaheitluses ette seisul 13:12. Lõpuks otsustati säravaima medali omanik seisul 14:14, kus edu saatis Lehist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99