Jada Pinkett SmithFoto: VIDA PRESS
Inimesed
20. juuni 2018, 11:24

Jada Pinkett Smith: mu noorendatud tupp on nagu 16aastasel! (44)

Will Smithi abikaasa Jada Pinkett Smith kiidab, et kolme noorendusprotseduuri tulemusel on tema tupp nagu 16aastasel.

"Kui ma ütlen sulle, et mu yoni on nagu 16aastasel, siis ma ei tee nalja," kinnitas 46aastane filmistaar Facebooki jutusaates "Red Table Talk" oma emale Adrienne Banfield-Jonesile. "Ma räägin selle välimusest. See näeb välja nagu ilus väike virsik."

Pinkett Smith viis ema Los Angeleses asuvasse raviasutusse Vitality Institute of Agoura, mille omanik Kelly Rainey talle tupeprotseduurid tegi.

"Rääkisin emale, et õigupoolest lasin seda teha põiehädade tõttu," seletas näitlejanna. "Need kadusid kolme ravikorra järel täiesti."

Rainey sõnul saab nende protseduuridega leevendada kuivustunnet, põiepidamatust ja vahekorra valulisust, kuid ta võib muuta ka häbeme välimust.

Tupe noorendamine ei tähenda lõikust. Spetsialist kasutab tupes edasi-tagasi liikuvat saua, mis soojendab tuppe ning ergutab sellega rakkude uuenemist. "See tekitab noorema enesetunde ja kõik on rohkem pingul ja kena ja funktsib nii nagu 20. eluaastates."

Ka modell Chrissy Teigen avaldas hiljuti foto, kus ta istub aurupotil eesmärgiga oma tuppe ravimtaimeaurudega värskendada. Kuu aega tagasi tõi laulja John Legendi abikaasa ilmale teise lapse. Tupe aurutamist on kiitnud ka filmistaar Gwyneth Paltrow. 

Teised arstid pole tupe noorendamise tulemusrikkuses siiski veendunud. Liiatigi võib kuumus limaskestadele liiga teha. "Väljend "tupe noorendamine" on probleemne, sest enamik tuppesid ei vaja noorendamist," ütles Northwesterni ülikooli seksuaalmeditsiini ja menopausi instituudi juht Lauren Streicher väljaandele Health. 

Pinkett Smith toonitab siiski, et naised peaksid oma tupe eest hoolitsema. "See on meie elujõud; meie elujõud on koondatud sinna."