Cristiano Ronaldo ja Patrice Evra Manchester Unitedis võitu tähistamas.Foto: Twitter @CristianoMUFC
Jalgpalli MM
20. juuni 2018, 17:50

Patrice Evra: kui Ronaldo sind lõunale kutsub, tuleb igal juhul EI öelda!

Endine Prantsusmaa koondislane Patrice Evra avaldas põhjuse, miks portugallase küllakutsele alati eitavalt tuleb vastata.

West Hami kaitsja, Ronaldo tiimikaaslane Manchester Unitedi aegadelt, rääkis ITV-s, et pettus väga küllakutses, sest portugallast huvitas söömisest rohkem trenni tegemine.

„Ta kutsus mind peale treeningut enda poole ja ma läksin,” kommenteeris prantslane. „Olin väga väsinud, kuid laual oli vaid salat ja kanafilee. Lisaks polnud tal mahla, ainult vesi. Hakkasime sööma ja lootsin, et peale seda tuuakse suur lihatükk, aga see oligi kõik. Ta lihtsalt lõpetas söömise, tõusis, hakkas palliga trikke tegema ja kutsus mindki.”

Evra tõi ka ilmeka näite, kui võiduhimuline Portugali staar on, isegi platsilt eemal. „Ta mängis Rio Ferdinandiga lauatennist ja kaotas. Ronaldo sai väga pahaseks, ostis koju pingpongi laua, harjutas kaks nädalat ning seejärel tuli ja võitis kõigi ees Riot. Selline on Cristiano Ronaldo.”

Praegu Madridi Realis mängiv mees on MMi hästi alustanud, kahe mänguga on ta löönud neli väravat, ees ootab mäng Iraaniga.