Ahastuses Willy Caballero ja juubeldav Ante Rebic tagaplaanil. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpalli MM
21. juuni 2018, 22:51

ŽIVIO HRVATSKA! Horvaatia lükkas Messi ja Argentina kuristiku äärele (6)

Horvaatia jalgpallikoondis häbistas täna Lionel Messit ja Argentinat, kui seljatas Lõuna-Ameerika hiiu 3:0. 

Juba avapoolajal said mõlemad meeskonnad hulganisti võimalusi, kuid väravate mõttes hakkas juhtuma alles teisel poolajal. 

Mängu 53. minutil küpsetas Argentina koondise väravavaht Willy Caballero uskumatu piruka. Londoni Chelsea varuväravavaht tabas tagasisöödust tulnud palli eriti õnnetult ning nahkkera kukkus ette Ante Rebicile, kes kollkipri prohmaka filigraanse ülepuusalöögiga ära kasutas. 

Lõpu eel saatis Argentina peatreener Jorge Sampaoli Paolo Dybala ja Gonzalo Higuaini näol väljakule tõelise raskekahurväe, kuid lõunaameeriklased pidid selle asemel veel teise ja kolmanda palligi enda väravast välja noppima.

80. minutil raputas esimesena argentiinlaste haavale soola Luka Modric, kes keerutas palli täpselt posti kõrvale. Päris lõpu eel sai oma tabamuse kirja veel Ivan Rakitic. 

Horvaatia saab kahe mängu järel juubeldada kuue punkti üle, mis neile D-alagrupist ka edasipääsu tagab. Lionel Messil ja Argentinal on enne viimast vooru tabelis kirjas vaid üks punkt ning nende edasipääsulootusi mõjutab suuresti ka homne Islandi ja Nigeeria vaheline kohtumine.