Eelmisel aastal võitis karika Madridi Real.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
22. juuni 2018, 09:23

VIIMANE VÕIMALUS! Peagi lõppeb piletite taotlemine UEFA superkarikaks

Järgmise nädala alguses lõppeb piletite taotlemine 15. augustil Tallinna toimuvaks UEFA superkarikaks. Lilleküla staadionil lähevad vastamisi kaks Madridi klubi, Real ja Atletico.

Järgneb Eesti Jalgpalli Liidu pressiteade muutmata kujul:

Piletiostuks tuleb hiljemalt 26. juuni kella 15ks veebilehel www.uefa.com/tickets oma soov registreerida. Iga inimene saab tellida maksimaalselt 4 piletit, seejuures peavad pääsme ostma kõik, ka lapsed. Piletisoovi registreerides tuleb märkida oma nimi, sünnikuupäev, rahvus, dokumendi number jms. Pääse on personaalne. Ühele nimele saab teha ühe piletitaotluse.

Kuna piletisoove tuleb väga palju, siis toimub loos, mille kaudu selgub, kes piletisoovi registreerinud inimestest saavad võimaluse pilet osta. Loosi tulemused annab UEFA teada 6. juuliks. Loosi teel piletiostu õiguse võitnud inimesel on võimalik ka sellest loobuda.

Esimese kategooria pilet maksab 130 eurot, teise kategooria oma 90 ja kolmanda kategooria pääse 50 eurot. Ratastoolipiletite hind on 50 eurot (saatja tasuta). Pääsmete eest tasumine toimub krediitkaardiga.

UEFA edastab kõigile piletiomanikele pääsme hiljemalt nädal enne mängu elektrooniliselt. Paberpileteid ei väljastata.

Müüki läks 8700 piletit. Eesti Jalgpalli Liidu kaudu ei ole võimalik pileteid soetada.