Foto: Valve
Spordivaria
22. juuni 2018, 16:30

Otseülekanne algab kell 17.00!

MÄNGUPÜSSID PAUKUMA | Vaata adrenaliinirohket e-spordi turniiri finaali!

Esimene kodumaine e-spordiliiga Gamerly Esports League on teie ees otseülekandena Õhtulehes. Mängitakse maailma üht populaarsemat tulistamismängu "Counter-Strike: Global Offensive". 

Gamerly #5 turniir on osalejate poolest märksa tugevam kui eelmised. Ning lihtsaid punkte on vähem. Kohal on korralikud meeskonnad, kellel igalühel on oma tugevad mängijad.

Gamerly #5 turniiri finaalid on ukse ees ja rõõm on tõdeda, et täna on veerandfinaalideni jõudnud taas ka Eesti võistkonnad. Sedapuhku on finaalis suisa viis Eesti meeskonda, mis on turniiride rekord. Turniirivõitu on kaitsmas ka Eesti XGR-X meeskond.

Paarid on järgmised:

davaijou (Eesti) vs. 5Taps (Eesti)

SERiOUS (Eesti) vs. Flawed (Venemaa)

Greek Gods (Kreeka) vs. House Club (Euroopa)

XGR-X (Eesti) vs. ecocobraz (Euroopa)

Erilist tähelepanu võiks täna pöörata House Club’ile (HClub), mis on siis sega võistkond erinevate riikide mängijatest. Klubi ise on Liibanonist ning kannab kohaliku gaming lounge'i nime. Meeskonna üks liige on Eestist nimega S1ckta, kes on kindlasti ka üks mängija, kellele silm peale panna.

Turniiril on esindatud ka varem hästi esinenud SERiOUS ja 5Taps.

Teisipäeval alguse saanud viienda turniiri finaal peetakse maha juba täna. Otseülekanne algab Õhtulehe veebis kell 17.00!

Watch live video from gamerly_entertainment on www.twitch.tv