Jose Enrique Liverpooli särgis mängimas.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
23. juuni 2018, 13:36

Endine Liverpooli mängija võitleb ajukasvajaga

Endine Liverpooli jalgpalliklubi kaitsja Jose Enrique võitleb ajukasvajaga, mille tõttu ta peaaegu pimedaks oleks jäänud.

32-aastane hispaanlane sai kasvajast teada ligi kuu aega tagasi, peale Inglismaa reisi ajal peavalude ja migreeni käes kannatamist. Talle tehti erakorraline üheksa tundi kestnud operatsioon, mille käigus eemaldati silma taga asunud kasvaja.

"Mul oli öösel jõhker peavalu. Järgmisel hommikul oli mu nägemine udune. Mu silmad olid lahti ja ma nägin topelt," selgitas mees ise. "Kasvaja asus mu peas keerulises piirkonnas, see on väga haruldane."

"Kõik see paneb elu rohkem hindama. Jalgpallurid elavad mulli sees. See on ebareaalne elu, kaotad ennast ja arvad, et oled võitmatu,“ lausus Enrique.

Ta teatas šokkuudisest sotsiaalmeedias, postitades pildi endast ja oma partnerist Amy-Jaine’ist haiglavoodis ning lisades juurde ka selgituse.

"Viimased nädalad on olnud minu jaoks elu raskeimad," kirjutas ta postituses. "Olen taastumas ja väga tänulik. Elu on liiga hinnaline."

Jose Enrique veetis Liverpoolis viis aastat ja lõpetas seejärel peale hooaega Real Zaragozas mängijakarjääri. Hispaanlane on saanud toetavaid sõnumeid nii endistelt tiimikaaslastelt, k.a Luis Suarez ja Philippe Coutinho, ning ka klubilt.