Tiit Sokk.Foto: Alar Truu
Korvpall
25. juuni 2018, 21:24

ÕL HELSINGIS | Tiit Sokk: täielikku arusaama koosseisu osas veel pole (2)

Eesti korvpallikoondis jäi täna Helsingis põhjanaabritele alla 76:95. Soomlased otsustasid mängu avapoolajal, mille pärast 12:0 algust ka 43:24 võitsid. 

"Meil olid mängu alguses pinged pead," sõnas peatreener Tiit Sokk rabeda kohtumise alguse kohta. "Meie jaoks uus olukord. Mängisime suures saalis ja vastas on nimekad mängijad. Esimesel poolajal olime ise liiga pehmed." 

Pärast 0:12 algust suutis Eesti vahetustega küll pisut mängupilti parandada, kuid tõsisemad korrektuurid suudeti teha alles pärast poolajapausi. 

"Teisel poolajal olime palju energilisemad ja avaldasime üle välja survet, mis mängupilti ka parandas. Surve on kindlasti üks noore meeskonna võtmeid," jätkas Sokk. 

Nüüd ootab Eesti meeskonda ees MM-valikmäng Suurbritanniaga ning kuigi tahaks väga öelda, et koondis on selleks kohtumiseks valmis, siis tegelikult võtab selline lause ka juhendaja enda suud krimpsutama. 

"Kaheks mängust jäi ettevalmistuseks selgelt väheks. Uue tiimiga on niimoodi keeruline. Täielikku arusaama parima koosseisu osas veel pole, kuid vähe selgemaks ehk asi sai," sõnas Sokk lõpetuseks.