PIKALT BRASIILIASSE OODATUD: „Saime aru, et meid oodati, kui juba esimesel kontserdil karjusid fännid backstage’i ukse taga eesti keeles” räägib Metsatölli laulja ja kitarrist Markus Teeäär.Foto: Sergio Scarpelli Photos
Saund
28. juuni 2018, 10:23

Brasiilias tuuritanud Metsatöll: kohalikud laulsid täiest kõrist eestikeelseid laule kaasa (5)

„Nüüd on ka Lõuna-Ameerika ots lahti tehtud. Tahame sinna kindlasti veel minna, aga siis tuleks ette võtta juba ka Mehhiko, Argentina, Tšiili ning midagi veel, et ring ära teha,” räägib Metsatölli laulja ja kitarrist Markus Teeäär bändi hiljutisest kontsertreisist Brasiiliasse.

Nüüd on ka Lõuna-Ameerika ots lahti tehtud. Tahame sinna kindlasti veel minna, aga siis tuleks ette võtta juba ka Mehhiko, Argentina, Tšiili ning midagi veel, et ring ära teha,” räägib Metsatölli laulja ja kitarrist Markus Teeäär bändi hiljutisest kontsertreisist Brasiiliasse.

Metsatöll esines Brasiilias Odin’s Krieger Festi raames. Tegu on rändava festivaliga, mis toimub nädala jooksul eri linnades. Bänd oli eelkõige soojendajaks Saksamaa keskaegse ning uusfolgi muusika laineil seilavale ansamblile Faun, kuid kohale jõudes selgus, et ka meie enda Metsatölli on Ladina-Ameerikasse kaua oodatud. „Saime aru, et meid oodati, kui juba esimesel kontserdil Porto Alegres karjusid fännid backstage’i ukse taga eesti keeles. Nii mõnigi oli meid 10 aastat oodanud,” räägib Markus.

Neli lendu Brasiiliasse kestsid koos lennujaamas ootamistega kokku 36 tundi. „Kõik sujus nagu valatult, mis on väga omapärane,” on Markus õnnelik. Küll aga võttis lendamine 10päevasest tuurist enda alla neli päeva. „Jõuad küll hotelli, aga saad magada kolm tundi, siis pesed ja oled jälle lennujaamas,” lisab Teeäär, et reisi ajal nad ennast välja puhata ei saanud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99