Korvpall

Ats Kuldkepp | Korvpallikoondis võiks noorendamisega lõpuni välja minna (7)

LISA KOMMENTAAR

Mati2. juuli 2018, 00:27
Asi on juba sealtmaalt viltu, kus Eesti meistrivõistlustel on platsil üheksa neegrit - tõsi, neist paar tükki küll valgenahalised, aga siiski võõrad. Kus eestlased kogemusi omandavad?
sokuonupoeg30. juuni 2018, 08:22
Enamuse nende nn lootustandvate "noorte" kohta võib küll öelda et kui senini pole midagi tulnud siis ega enam midagi rohkemat ei tule ka - see aeg mil poisist mängumees välja pidi kujunema on ammu mööda lastud.
kestvus29. juuni 2018, 12:01
on tõesti oluline. Iseküsimus iga hinna eest noorendamine. Võrkpalliga on küll pigem nii, et paar vana tegijat annavad võistkonnale kindlust. Kui mitu aastat peaksid need vanemad võistkonnas olema, ei oska pakkuda. See tähendab, et millal on noorenenud koosseis nii küps, et saab ilma vanemateta hakkama?
www28. juuni 2018, 19:51
no aga kellega siis veel,kas on neid vanu peeru...sid,ked tagasi võtta? pole ka suurt mõtet,noored hakkavadki kasvama
pallur 28. juuni 2018, 14:27
Imelik pealkiri! Praegu on vanimad Vene ja Kitsing,kes on parimas korvpalluri vanuses,Kurbas on kaks aastat vanem.Kas kõik peaksid olema alla kahekümne?
kusjuures28. juuni 2018, 10:15
jõudsin sõprusmänge jälgides samale seisukohale, et oleks võinud siis terve satsi ringi vahetada noorte vastu. Hetkel tundub et vanade ja noorte vahel puudub see ühendav side. Vanad eelistavad omi asju seal ajada ja noored võib-olla tahaksid isegi julgemalt mängida. See on selline, ei liha ega kala meeskond ja ma olen üsnagi veendunud et valikmängudes saavad mänguaega rohkem kogenumad kui noored, aga korvi all tuleb ikkagi Kotsari ja Nurgeriga läbi ajada. Mina Nurgerit nii väga maha ei teekski, ta vajab enesekindlust ja mõlemad peavad õppima ka I-le punkti panemist.
Üks muutus on vaja veel teha ja loodetavasti see ka ära tehakse peale neid valikmänge. Kogu lugupidamise juures Soku vastu julgen siiski arvata, et ka uus treener tuleb leida noori mängijaid juhendama. Meie mängupilt on justkui eelmisest sajandist ja ma ei näe siin olulisi muudatusi. Korvpall on ka muutunud ja kui me muutustega kaasas ei käi, siis läheb raskeks nii vanadel kui noortel.
Võit on juba käes28. juuni 2018, 08:41
Pole mitte mingit vahet, kas Britte võidetakse või kaotatakse neile 30-ga. Lõpuks ometi on Eesti korvpallis hakatud mõtlema kestvusele. Ja see on oluline. See, et koondis on nooreneneud - tähendab ainult võitu. Lõpuks on ometi korvpallile antud võimalus elama jääda. Mina vaatan mänge huviga, tulemusest sõltumatult. Muidugi ootan eneseületust ka mängijatelt, aga kõige suurem eneseületus on juba aset leidnud. Kiidan koondist, korvpalliliitu ja isegi Kangurit, Taltsi, Sokkusid ning teisi, et olude sunnil või missioonist kõrvale astuti. Rege rauta suvel! Lõpuks ometi on midagi oodata.