Korvpallikoondise heategevusüritus.Foto: Siim Semiskar/EKL
Korvpall
27. juuni 2018, 21:29

FOTOD | Korvpallikoondislased kogusid lühikese ajaga abivajajatele ligi pool tonni toitu (3)

Eesti meeste korvpallikoondis korraldas täna koostöös Maximaga heategevusliku kogumisaktsiooni, kus koguti kahe tunniga 458kg toiduaineid.

Annetused lähevad läbi Eesti Toidupanga allpool toimetulekupiiri elavatele peredele. Üritusel said kõik huvilised koondislaste vastu ka viskekäe täpsust proovida.

Maxima avalike suhete juht Katja Ljubobratets avaldas heameelt, et korvpalliliiduga kahasse sellist fänni- ja heategevuspäeva läbi sai viia. „Meile Maximas valmistab alati ütlemata head tunnet kui saab kellegi teise jaoks head teha. Eriti valmistab mulle rõõmu ka see energia, millega rahvusmeeskonna mängijad võtsid selle ühisaktsiooni ette ja seda veel enne otsustavaid mänge.“

Eesti Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn sõnas, et toidukogumispäevi tehakse üldjuhul kaks korda aastas, kuid abikäed on alati teretulnud. „Meie toidubussid sõidavad igal õhtul kauplustesse, et päeva jooksul kõrvale pandud annetused kokku koguda. Suuremad kogumisaktsioonid toimuvad kahel korral aastas. Mul on hea meel, et korvpallurid aega leidsid ja meile appi tulid!“

Korvpallikoondis peab juba sel reedel MM-valikmängu võõrsil Suurbritannia vastu. Esmaspäeval on kõik oodatud Saku Suurhalli, kui rahvusmeeskond võõrustab kell 19.00 Kreeka koondist.