Foto: Valve/Gamerly
Esport
29. juuni 2018, 19:05

Ülekande algus kell 19.00!

OTSEPILT | E-spordi turniiri finaalis läks püssidega armutuks paugutamiseks!

Esimene kodumaine e-spordiliiga Gamerly Esports League on teie ees otseülekandena Õhtulehes. Mängitakse maailma üht populaarsemat tulistamismängu "Counter-Strike: Global Offensive". 

Seekord peetakse juba #6 turniiri finaali, mille otsestuudio asub Kristiine keskuses Apollo kinorestoranis O’Learys.

Kõiki e-spordi entusiaste ja fänne oodatakse juba täna kohta nimega O’Learys! Kohapeal on võimalik osa saada sellest kõige kiiremini arenevast alast maailmas.

Kõikide vaatajate vahel loositakse kohapeal välja auhind PC Gamer. Lisaks on veel üllatusi Betsafe'ilt ning Alexelalt. Millega vaatajaid rõõmustatakse, näeb juba kohapeal. 

Loomulikult on võimalus kohtuda e-spordi tõeliste tegijatega ning näha, kuidas käib üks stuudioülekande tegemine. Mänge kommenteerivad härra E-sport ise ehk Kristjan “Koffer” Hiis ja tema kõrval juba meile tuntud kommentaator Peeter “RedEye” Sikk.

Stuudiosse on oodata ka üllatuskülalisi!

Watch live video from gamerly_entertainment on www.twitch.tv  

Gamerly on seni korraldanud viis turniiri. Osavõtjaid on olnud 264 meeskonda ehk veidi üle 1500 mängija. Esindatud on olnud pea kõik Euroopa riigid, ent mitte ainult! Läinud nädala võitja House Club on Liibanonist. Nende võistkonna algviisikus on kandev roll ka Eestist pärit mängijal.

Gamerly on nädalate jooksul pakkunud vägevat show'd igale maitsele. Külalistena on saadetes esinenud sellised tuntud nimed nagu investor Yrjö Ojasaar, ärimees David O’Brock, artistid Maxtract ja R.V, Eesti tuntumaid striimereid Carmen “carms” Peussa ning temaga koos profimängija, hiljutine Dreamhacki võitja Imperial meeskonnaga Jesper “tenzki” Mikalski.

Samuti on vaatajad näinud Fysiomedica esindajat Jaana Torpi, kellega räägiti arvuti taga istumisest ning professionaalsetest e-spordi mängijatest. Torp andis nõu, mis harjutusi teha ning mida süüa ja juua, et saada sel alal parimaks. 

Turniiri võidud on läinud seni erinevatesse riikidesse: kaks korda Venemaale ning korra Tšehhi, Ukrainasse, Eestisse ja Liibanoni. Eestist pärit võitjameeskond kandis nime XGR-X, mille juured on pärit Mustamäe keskuses tegutsevas X-game Roomist.