Pamela Anderson. Foto: Jason Koerner
Jalgpalli MM
30. juuni 2018, 16:19

Prantsusmaa vutimehega semmiv megatäht Pamela Anderson: meil pole MMi ajal mingisugust seksikeeldu (9)

Jalgpalli suurturniiridel on tihti teemaks küsimus, kuidas peaksid vutimehed oma mängudevahelist aega veetma. Kas tuleks keskenduda vaid tulevastele matšidele või peaks mõneks ajaks rihma lõdvemaks laskma?

Näiteks on teada, et tänavusel MMil kehtestasid nii Saksamaa, Nigeeria kui ka Panama koondiste peatreenerid oma mängijatele seksikeelu. Mine tea, kas see on puutub kuidagi asjasse, aga ükski neist tiimidest alagrupist edasi ei saanud.

Ametlikult pole teada, kas säärane piirang pandi ka Prantsusmaa vutimeestele. Vähemalt üks koondislane sellepärast kindlasti muretsema ei pea. 

Nimelt semmib 50aastane "Rannavalve" täht Pamela Anderson prantslasest kaitsja Adil Ramiga (32). "Minu teada sellist reeglit küll pole. Vähemalt meile see ei kehti," vastas Anderson telesaates Good Morning Britain küsimusele, kas tema silmarõõmule on pandud seksikeeld. 

Paarike kohtus mõned kuud tagasi Los Angeleses, kus jalgpallur puhkust veetis. Suhe on arenenud nõnda kaugele, et nad on otsustanud üheskoos Marseille´sse pesa punuda. 

Ramil on olnud seni üsna rahulik MM, üheski alagrupiturniirimängus ta platsile ei pääsenud. Ka tänast kaheksandikfinaali Argentina vastu alustab ta Prantsusmaa koondise pingilt.