Javier Mascherano. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpalli MM
30. juuni 2018, 20:10

Messi koondisetulevik lahtine

Rekordiline Mascherano Argentina eest enam platsile ei jookse

Argentina jalgpallikoondise rekordinternatsionaal Javier Mascherano teatas pärast 3:4 allajäämist Prantsusmaale, et tõmbab 15 aastat kestnud koondisekarjäärile joone alla. 

"Sellest hetkest alates olen ma lihtsalt fänn. Kui sa oled endast kõik andnud, on aeg edasi liikuda. Loodetavasti suudavad noored tulevikus midagi võita," sõnas Mascherano pärast kaheksandikfinaali meediale. 

Jaanuaris Hiina klubi Hebei China Fortune'iga käed löönud 34aastane Mascherano jooksis 15 aasta jooksul Argentina koondise särgis platsile 147 korral ning lõi selle aja jooksul kolm väravat. 

Vaatamata pikale koondisekarjäärile on tal Argentinaga ette näidata vaid kaks olümpiakulda 2004. ja 2008. aastast. MMidel jäi parimaks nelja aasta tagune teine koht, nelja hõbedaga pidi ta piirduma ka Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel.

Mängujärgselt pressikonverentsil teatas oma koondisekarjääri lõpetamisest ka Lucas Biglia. Jätkamises osas andsid jah-sõna ründaja Sergio Agüero ning peatreener Jorge Sampaoli. Seda juhul, kui Argentina alaliit juhendaja jätkamist soovib. 

Lionel Messi tulevik Argentina särgis on veel lahtine.