Õnnetu Carlos Bacca.Foto: YURI CORTEZ
Jalgpalli MM
4. juuli 2018, 09:28

„Fännid“ penaltiseerias eksinud Kolumbia koondislastele: te olete meie jaoks surnud, sooritage enesetapp (10)

Eilses jalgpalli MMi kaheksandikfinaalis Inglismaa vastu Kolumbia penaltilööjatena eksinud Mateus Uribe ja Carlos Bacca on saanud palju surmaähvardusi.

Kolumbia oli Inglismaa vastu penaltiseerias 3:2 juhtimas, kui Uribe kõmmutas palli latti ning Bacca löögi tõrjus väravavaht Jordan Pickford. Et inglased ei eksinud, võitsid penaltiseeria skooriga 4:3 nemad.

Sotsiaalmeedias kulutulena levima hakkanud ähvardustes oli näiteks kirjas, et Bacca ja Uribe on Kolumbia "fännide" jaoks surnud. Samuti ärgitati mehi enesetapule ning neile anti soe soovitus Kolumbiasse mitte tagasi tulla.

Ent oli ka palju neid, kes tõttasid Baccad ja Uribet kaitsma ning palusid lüürilise giljotiini käiku lasknud inimestel tuure maha võtta. "Äsja oli Andres Escobari surma-aastapäev ning te nõuate Bacca surma. Vabandust, aga ma ei saa sellise lollusega nõustuda," kirjutas üks inimene sotsiaalmeedias.

Andres Escobar oli Kolumbia koondise keskkaitsja, kelle omavärava tõttu langesid ladinaameeriklased 1994. aasta MMil konkurentsist. Kodumaale naastes lasti mees eksimuse pärast aga maha.