Janek Õiglane.Foto: Aldo Luud
Kergejõustik
4. juuli 2018, 14:56

KAHJU! Mitmevõistleja Janek Õiglane jääb EMilt eemale (1)

Mitmevõistleja Janek Õiglane, kes oli mullu MMil kümnevõistluses neljas, andis oma Facebooki fännilehel teada, et tänavusest EMist jääb ta eemale. Õhtuleht avaldab Õiglase pöördumise fännidele täismahus ja muutmata kujul.

"Hooaeg on olnud keeruline, erinevate tõusude ja mõõndaega, olen vastu pidanud võtma raskeid otsuseid. Üleeile sai aga lõplikult otsutatud, et EMi piletite nimel ei suuda enam normi püüda ja paraku pean võistlust teleekraanilt jälgima.

Olen juba sellises vanuses ja sporditee staadiumis, kus tiitlivõistlustele kogemusi hankima enam vaja minna pole, silme ees on vaid kõrged kohad ja suuta võidelda parimatega.

Elu ei garanteeri meile midagi, sport on ka paraku selline, kus vigastused tulevad - tuleb osata vaid olukordadest välja ronida, üle olla ning kõige enam õppust võtta!

Arvan, et kõik juhtub põhjusega, sellel teekonnal ei tohi aga pead norgu lasta. Ravin endid 100% terveks, tulen tagasi, kui aeg küps. 

Tahan tänada Eesti kergejõustikuliitu mõistva suhtumise eest, dr. Madis Rahu kohese ja kiire abikäe osutamise eest, kui seis kõige nukram oli ja kõige enam füsioterapeuti Risto Jamnest, kes järjepidevalt minuga mässata viitsib."

Kergejõustiku EM toimub tänavu 7.-12. augustini Berliinis.