Jalgpalli MM

Ville Arike | Miks lasevad jalgpallikohtunikud 11 hullul enda peale minutite kaupa karjuda? (10)

LISA KOMMENTAAR

seda et6. juuli 2018, 00:02
no kõigepealt oli ikka kane kolumbia-poisi küljes kinni, alles seejärel haarati kane'ist, nii et too viskus kõhuli. tegelt võinuks mõlemale kollast kaarti näidata.
Raivo5. juuli 2018, 14:56
Kolumbia-Inglismaa mängu ei tohiks siin eeskujuks tuua, kolumbialased karjusid ja seletasid küll palju, aga ega see jänkist kohtunik nagunii neist aru ei saanud, samuti ei saanud ta aru sellest, kes ta on ja mis ta seal väljakul üldse tegema peab, kohati. Väga sümpaatse mulje jättis Mehhiko kohtunik, vist oli Portugali-Maroko mäng, võin ka eksida, aga näha oli, et mees on oma kodumaal vilistades harjunud latiinode teatraalsete kukkumiste ja visklemistega, muigas ainult pisut ja näitas sestiga, et aitab nüüd küll, ma ju saan väga hästi, et sul midagi viga pole, ole mees, tõuse püsti ja mängi edasi. Hea oli seda mängu vaadata.
Nojah5. juuli 2018, 12:55
Pigem asi selles, et sealsed mängijad on kõik miljonärid ja üle maailma tuntud. Kohtunik ei saa endale lubada neid mehi lihtsalt eirata või pikalt saata. Mängijate seisukohti toetavad ka kümme tuhat möirgavat fänni tribüünidelt.
Vask5. juuli 2018, 10:07
Seda konkreetset olukorda võttes ei tasuks üldistusi teha. Siin oli puhtalt küsimus selles, et kohtunikul oli võimalus minna videot vaatama, aga ta ei teinud seda. Seega puhtalt enda viga ja seepärast ta ka kollast ei andnud kellelegi kuna sai aru, et ise on jobu.
AFC5. juuli 2018, 09:50
Jalgpall on kontaktala, võitluslik ja kiire mäng. Emotsioonid on kõrgel, verd ka vahel lendab. Kui seal iga emotsiooni peale hakata punaseid loopima, siis see oleks mängu surm. Konkreetsest juhtumist rääkides tegigi kohtunik vale otsuse penaltit määrates.
teadja.5. juuli 2018, 03:03
Vaatasin seda olukorda mitmeid kordi ja ytlen, et kohtunik t tegi vea. Mine tea v6ibolla oli vea teinud Kolumbia mångija gei kalduvustega, ja kohtunikule see ei meeldinud, et ta inglase seljas ratsutas.
Kristiina5. juuli 2018, 00:49
No kuule see on kõigest sõnade värk kõige pingelisemal turniiril. Nii neid vatilapsi toodetakse. Arike käitub nagu poisike ajakirjanikuna.. Ropendamist ju polnud ja eks mul ka vahest toon tõuseb. Kohtunik pole jumal. Kui Buffon ikka ütleb kes on 20a. jalkas olnud siis järelikult on kohtunik kehv ja ei vea taset välja.
sukelduja4. juuli 2018, 20:04
Mängijate karjumise koha pealt nõus, täpsustaksin ainult, et mitte Sanchez ei tõmmanud pikali Harry Kane’i vaid Kane tõmbas Sanchezi
Ellvaher4. juuli 2018, 19:20
Olen ammu juba täpselt sama asja mõelnud. Täielik absurd, mis seal toimub. Kui korvpallis kohe tehnilist ei antaks, toimuks seal samasugune jama, ja nii igas teises mängus...
Anton4. juuli 2018, 19:17
Tegelikult peaksid need keevalised poised teadma, et punas kaardi, ehk siis meeskonna vähemusse jätja ja kaotuse põhjustaja, elu saab kodumaale naastes kiiresti otsa!