Karikatuur Messi ja Ronaldo kojuminekust.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpalli MM
4. juuli 2018, 22:13

Jalgpall on parem kui seks! Mees lahutab naisest, kes peab Ronaldot Messist paremaks

Vene mees lahutab peale tüli oma naisest, sest too pidas Cristiano Ronaldot Lionel Messist paremaks jalgpalluriks.

Jalgpallifännidest abielupaar Arsen ja Lyudmila läksid tülli, kui Arsen tähistas Argentina võitu Nigeeria üle ja alagrupist edasipääsu. Mees otsustad asjad pakkida, sest Lyudmilla arvas jätkuvalt, et portugallane Cristiano Ronaldo on Messist parem jalgpallur. Arsen ei suutnud seda välja kannatada ning andis järgmisel hommikul lahutuspaberid sisse.

"MMi algusest saati tögas ta Messit ja lausus, et too ei suuda isegi Islandi vastu penaltit sisse lüüa. Ma ei suutnud ennast tagasi hoida ja ütlesin, mida ma edevast Ronaldost, Portugali rahvusmeeskonnast ja tema lemmikklubidest arvan. Siis pakkisin oma asjad kokku ja jätsin ta igaveseks maha," kommenteeris mees juhtunut.

Paar kohtus baaris 2002. aastal, kui vaadati koos jalgpalli MMi. Mis algas maailmameistrivõistlustega, sai suurturniiri tõttu ka läbi.

See oli vaid üks peatükk lõputust vaidlusest, kes on maailma parim jalgpallur. Cristiano Ronaldo või Lionel Messi. Lõplikku tõde ei selgunud, küll aga lõppes üks abielu ning mõlema staari MM, sest nii Argentina kui ka Portugal langesid kaheksandikfinaalis.