Liigume
5. juuli 2018, 16:46

Pühajärve jooksul teevad Eesti suusa- ja laskesuusakoondislased jooksjate elu kibedaks

Laupäeval, 7.juulil kell 12 antakse start 37. jooksule ümber Pühajärve. 2018 DFDS Järvejooksude sarja teisele etapile, 10,7 km pikkusele ringile ümber Pühajärve on oodatud kõik jooksusõbrad.

Lisaks jooksjatele on oodatud ka kepikõndijad, sest ring ümber Pühajärve sobib ideaalselt ka kõndimiseks.

Kindla favoriidina asub Pühajärvel stardijoonele sarja avaetapil, Harku järve jooksul teisena lõpetanud Raivo Alla. Kuna paljud parimad Eesti jooksjad erinevatel põhjustel starti ei tule, siis lähevad vähemalt esikümne kohtadele jooksma Eesti suusa- ja laskesuusakoondislased. Tiim Haanja liikmed Raido Ränkel, Karel Tammjärv, Algo Kärp ja Andreas Veerpalu koos isast olümpiavõitja Andrus Veerpaluga teevad kindlast jooksjate elu kibedaks ning kõva jooksumehena asub rajale ka laskesuusataja Kauri Kõiv.
Jooksupäeva avavad väikesed jooksusõbrad, kes kell 11 stardivad Pühajärve Puhkekeskuse pargis lastejooksudele. Lastele osalemine tasuta.

Eelregistreerimine 37.jooksule ümber Pühajärve lõpeb neljapäeval, 5.juulil.
Info ja registreerimine www.stamina.ee/jarvejooks.

Lisaks Pühajärve jooksule on võimalik pühapäeval, 8.juulil osaleda ka Pühajärve pargtriatlonil. Kõigile jõukohasel triatlonil tuleb ujuda 150 m, sõita rattaga 8,7 km ja joosta 3 km. Pühajärv ja Puhkekeskuse park on end triatlonisõpradele juba mitmekordselt tõestanud ja pargitriatloni distants on sobivalt mõõdukas, et kõik soovijad saaksid kaunil suvepäeval kasvõi esimest korda elus triatloni proovida.

Info ja registreerimine www.stamina.ee/triatlon.