TiteFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpalli MM
7. juuli 2018, 09:33

Brasiilia peatreener: juhus oli meie vastu õel

MMi suursoosik Brasiilia lendab enne poolfinaale koju, sest kaotas eile õhtul 1:2 Belgiale. Brasiilia peatreener Tite kirus saatust ja kiitis vastast.

"Jalgpallis on juhuslikkuse faktor, kuid mulle ei meeldi rääkida õnnest. Ma ei usu sellesse," lausus Tite mängujärgsel pressikonverentsil.

"Kas [Belgia väravavaht Thibaut] Courtois'l oli õnne? Ei, ta oli suurepärane! Pall tabas väravaraame, mis teha... Belgia oli pädev ja efektiivne." 

"Õnnetusi ja juhuseid juhtub vahel. Ja täna (eile - toim) oli üks neist päevadest. Seda on valus öelda. Ma ei taha sellega Belgiat õõnestada, nad on suurepärane meeskond. Aga juhus oli meie vastu õel. Seda on raske aktsepteerida."

Tite asus Brasiilia etteotsa 2016. aasta suvel, eilne oli tema esimene kaotus võistlusmängus ning üleüldse teine. Lisaks polnud brasiillastele tema käe all varem üle ühe värava kohtumise jooksul löödud. Eelneva 25 mänguga kokku oli Brasiilia oma võrgust noppinud vaid kuus palli. 

"Kontrollisime asjade käiku kaks kolmandikku ajast, mängisime väga kõrge kvaliteediga. Aga Belgia kasutas oma võimalused ära. Seda on hingevalu tõttu keeruline tunnistada, aga mäng pakkus jalgpallifännidele korraliku elamuse. Kaks väga meisterlikku tiimi pakkusid erakordse lahingu."

Belgia kohtub poolfinaalis Prantsusmaaga.