Andrus Raadik.Foto: Alar Truu
Võrkpall
7. juuli 2018, 17:15

VEIDER! Eestlase koduklubi mängib algaval hooajal kaheksas erinevas kodusaalis (1)

Eesti rahvusmeeskonna liikme Andrus Raadiku klubikarjäär jätkub Soomes Savo Volley ridades. Kaks viimast hooaegas Sampo Volley meeskonnas mänginud nurgaründaja sõlmis klubiga aastase lepingu. Savo Volley loodi 2017. aastal koostöös mitme klubiga, sealhulgas Sampoga, kes meistriliiga tasemel mängimisest loobus.

Raadik sõnas volley.ee-le, et tegelikult toodi leping nii-öelda üle, sest Sampoga oli kokkulepe juba varasemalt sõlmitud. "Alla ikka kirjutasin uuele, aga tegelikult oli kokkulepe juba olemas. Paberil on meil tugev meeskond, aga see on vaid paberil. Nüüd tuleb tööd teha, et ka väljakul end tõestada. Koosseis on kõva," kommenteeris mängumees ja lisas, et erinevalt kahest eelmisest aastast tuleb mänguaja eest võitlema hakata.

"Pigem vaatan, et üldse väljakule pääsen. Nüüd on konkurents kõva - Antti Siltala ja kaks nooremat nurka. Üks neist ka päris hea. Ja no Olli-Pekka Ojansivu diagonaalründajana. Nii et ei usu enam, et 60 tõstet saan mängus (nagu eelmistel hooaegadel-toim), kui peaks platsile pääsema. Aga mulle see meeldib, et konkurents on meeskonnas," lisas nurgaründaja.

Savo teeb kaasa ka CEV Challenge Cupil.

Huvitava faktina hakkab Savo oma kodumänge pidama koguni kaheksas (!) erinevas saalis. "Et see on kogu piirkonna meeskond, siis meil on 8 eri paigas kodumängud. Saab huvitav olema."

Terviseprobleemide tõttu koondisesuve esimesest poolest eemale jäänud mängumees, on neist jagu saanud ja valmis koondisega EM-valiksarja mängudeks liituma. Peatreener Gheorghe Cretu on Raadikuga ühenduses olnud.

"Ütlesin, et muidugi tahan tulla, kui kutsutakse. Ja no tervis tundub korras olevat praegu. Jutt jäi, et kui kõik on korras, siis lähen. Nüüd iga nädalalõpp raporteerin, et kuidas trennid läinud on ja kuidas tunne," lisas Raadik.