Ronaldo võitis Realiga palju tiitleid, ent nüüd on aeg edasi liikuda.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
10. juuli 2018, 19:15

AMETLIK! Cristiano Ronaldo on Juventuse mängija! (3)

Torino Juventus ja Real Madrid jõudsid lõpuks Cristiano Ronaldo üleminekus kokkuleppele. Cristiano Ronaldo liitub orienteeruvalt 120 miljoni euro eest Itaalia suurklubiga.

Real Madridi avalduses seisis: "Madridi Real tahab täna väljendada oma tänulikkust mängijale, kes on tõestanud, et on maailma parim ja kes märgib meie jalgpalliklubi ajaloo säravamaid aegu. Peale nende üheksa aasta jooksul võidetud tiitlite ja saavutatud triumfide on Cristiano Ronaldo olnud näide pühendumisest, tööst, vastutusest, talendist ja arengust."

"Ta on saanud 451 väravaga 438 mängust ka Madridi Reali ajaloo suurimaks väravakütiks. Kokku 16 tiitlit, k.a 4 Meistrite Liiga tiitlit, 3 neist järjest ja neli viimase viie aasta jooksul. Madridi Reali jaoks on Cristiano Ronaldo alatiseks üks suurimaid sümboleid ja unikaalne viide järgmistele generatsioonidele."

CR7 on ka ise avaldanud kirja Reali toetajatele, kus ta tänab nii klubi kui ka fänne suurepärase üheksa aasta eest. "Need aastad Madridi Realis ja Madridi linnas on tõenäoliselt olnud mu elu kõige õnnelikumad. Siiski ma arvan, et on kätte jõudnud aeg avada uus etapp minu elus."

"Madridi Real vallutas nii minu kui ka mu pere südame. Aitäh kõigile ja loomulikult, nagu ma ütlesin esimest korda meie staadionil 9 aastat tagasi: Hala Madrid," lisas portugallane.