Kristo Kollo (ees vasemal pikali) ja Robert Täht (ees paremal pikali) külas Anu Ennoki korraldatavas Viljandi linnalaagris.Foto: Võrkpalliliit
Võrkpall
11. juuli 2018, 15:03

Täht astub koondisekaaslasega rahvusvahelisele rannavolle areenile: põnev ja huvitav on!

Sel nädalavahetusel toimub Pärnu rannas rahvusvaheline Ida-Euroopa Võrkpalliassotsiatsiooni EEVZA rannavolle etapp meestele, kus teeb kaasa ka Eesti esiduo Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.

Lisaks saab liival näha meie saalikoondise mängijaid Oliver Vennot, Robert Tähte, Kristo Kollot, Rauno Tammet. Naistele toimub samal ajal samas kohas koduse karikasarja neljas etapp.

Rannavõrkpall pole saalikoondislastele sugugi võõras, Kollo ja Venno võitsid 2008. aastal koguni rannavõrkpalli U19 maailmameistri tiitli. Seekord nad siiski koos ei mängi, Kollo on paaris Robert Tähega ja Venno paariliseks on Karl Jaani. Rauno Tamme tuleb väljakule koos Kaspar Pomerantsiga.

Äsja võitsid Kollo ja Täht koos Pärnumaa rannavõrkpalli meistrivõistluste kolmanda etapi. Koos on treenitud vaid mõned päevad. Mängijad ise võtavad turniiri kui head vaheldust, ent ka sportlikud eesmärgid on siiski olemas. “Laupäeval tegime esimese trenni, oleme teinud nii pallitrenne kui jõusaalis käinud. Ja ühe turniiri,” kommenteeris Kollo.

“Põnev ja huvitav on! Ma olen viimase kahe aasta jooksul rannavõrkpalli mänginud mõned korrad. Aga eks me teeme seda põhiliselt lõbu pärast,” ütles Täht.

Kollo lisas: “Hoiame pigem madalat profiili ja vaatame, kuidas läheb. Muidugi tahame võita ka, miinimumeesmärk on põhiturniirile pääs, mingeid pingeid meil aga pole, iga võit on bonus."

Eesti mängijate kõrval läheb võistlustulle paare Venemaalt, Valgevenest, Lätist, Ukrainast.

Turniir toimub laupäeval ja pühapäeval.