Eden HazardFoto: AFP/Scanpix
Jalgpalli MM
11. juuli 2018, 15:35

Väravavaht Thibaut Courtois ei pidanud samuti Prantsusmaad paremaks.

Eden Hazard kritiseeris naabri mängustiili: eelistan Belgiaga kaotamist Prantsusmaaga võitmisele

MMi poolfinaalis 0:1 Prantsusmaale kaotanud Belgia jalgpallurid kritiseerisid läänenaabrite kaitsvat mängustiili.

"Eelistan Belgiaga kaotamist Prantsusmaaga võitmisele," tulistas Eden Hazard, kes on varem öelnud, et oli lapsena Prantsusmaa fänn. "Me mängime kõige ilusamat jalgpalli, see on rohkem minu stiil."

Mängu ainus värav sündis 51. minutil nurgalöögist. "Too värav on loomulikult väike must plekk meie mängul. Teadsime, mismoodi Deschampsi Prantsusmaad mängib, kuid me ei suutnud leida pisikest pilu, kust väravat lüüa. Prantsusmaa skooris esimesena ja meie olukord muutus veel raskemaks. Oleksime võinud mängida paremini, aga ei mänginud."

"Riietusruumi oli mängu järel palju kurbust ja vähe juttu," lisas Hazard. "Väärisime sellest matšist enamat." 

Väravavaht Thibaut Courtois sekundeeris: "Kaotasime meeskonnale, kes minu hinnangul polnud meist parem. Prantsusmaa teadis väga hästi, et meie viimase kahe aasta keerulsieamd mängud on olnud siis, kui vastase 11 mängijat seisavad palli ja värava vahel.

Tänases (eilses - toim.) mängus oli momente, kui [ründajad Oliver] Giroud ja [Antoine] Griezmann olid oma väravast kõigest 35-40 meetri kaugusel. Aga meeskondadel on õigus rõhuda oma tugevustele. Me ei teinud ka ründes oma parima etteaste.

Kui kaotad meeskonnale, kes mängis paremini, ütled "hea küll, palju õnne", sest nad olid paremad. Täna mul ei ole seda tunnet."