Kylian Mbappe on oma vanuse kohta uskumatult külmavereline mitte ainult platsil, vaid ka väljaku kõrval.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpalli MM
11. juuli 2018, 18:16

Mbappe vastas Belgia koondislastele, kes kritiseerisid Prantsusmaad antijalgpallis (2)

Eile õhtul suutis Prantsusmaa jalgpallikoondis 1:0 võiduga belglaste üle kindlustada koha pühapäevases finaalis, ent paljud Belgia superstaarid polnud naabrite mängupildist sugugi vaimustuses.

"Eelistan Belgiaga kaotamist Prantsusmaaga võitmisele," kommenteeris Eden Hazard ning väravavaht Thibaut Courtois sekundeeris: "Kaotasime meeskonnale, kes minu hinnangul polnud meist parem. Prantsusmaa teadis väga hästi, et meie viimase kahe aasta keerulsieamd mängud on olnud siis, kui vastase 11 mängijat seisavad palli ja värava vahel."

Belgia koondisele oma kiiruse ja tehnikaga kõvasti peavalu valmistanud 19aastane Kylian Mbappe ei lasnud end kriitikast häirida. "Selline on jalgpall. Mõlemal tiimil oli võimalusi. Üks värav otsustas," vastas prantslane.

"Belgia mängijad võivad mõelda, mis nad tahavad. Kui ma solvasin neid, siis ma vabandan, aga mina olen finaalis," torkas PSG ründetäht vastu. Finaalivastase saavad prantslased teada täna õhtul. Kell 21.00 mängivad Inglismaa ja ajaloo parimat MMi kohta lootev Horvaatia.