Luka Modric (paremal) võitlemas Inglismaa koondise kapteni Harry Kane'iga.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpalli MM
12. juuli 2018, 09:03

Horvaatia kapten Modric: maksime ülbele Inglismaa meediale kätte! (37)

Jalgpalli MMil finaali jõudnud Horvaatia koondise kapten Luka Modric rääkis pärast võitu Inglismaa üle, et meeskonnale andis suureks mänguks lisamotivatsiooni Inglismaa meedia, mis alahindas horvaate.

"Inglise ajakirjanikud ja teleeksperdid rääkisid enne matši, et oleme väsinud, et oleme justkui elavad surnud. Need sõnad andsid meile veelgi rohkem jõudu, et neile vastupidist tõestada. Nad peaksid olema tagasihoidlikumad ja vastaseid rohkem austama," vahendas Modrici sõnu beIN Sports.

"Kui mängida MMi poolfinaali, pole võimalik väsinud olla. Kõik teame, kui palju on kaalul. Näitasime seda. Kui välja arvata alagrupiturniiri mäng Argentiinaga, siis tegime senise MMi parima esituse," lisas ta.

Horvaatia esimesele väravale tulemusliku söödu andnud äärekaitsja Šime Vrsaljko tõdes, et teisel poolajal ja lisaajal Horvaatiale selgelt alla jäänud Inglismaa näitas lõpuks oma tõelist palet.

"Oli kuulda, et tegu on uutmoodi Inglismaa meeskonnaga, kes on oma stiili muutnud ja ei löö enam ainult pikki palle ette. Aga kui neid pressisime, selgus, et kõik on siiski endine," lausus Vrsaljko.

Horvaatia kohtub pühapäevases finaalis Prantsusmaaga, Inglismaa läheb päev varem kolmanda-neljanda koha matšis vastamisi Belgiaga.