Dejan Lovren.Foto: MAXIM SHEMETOV
Jalgpalli MM
12. juuli 2018, 11:14

Horvaatia koondise ja Liverpooli keskkaitsja andis kriitikutele julge vastulöögi (2)

Horvaatiaga jalgpalli MMil finaali jõudnud keskkaitsja Dejan Lovren oli pärast poolfinaali Inglismaaga üsna sõnakas. Näiteks väitis Lovren, et kuulub hoolimata nigelast reputatsioonist maailma parimate kaitsjate sekka.

"Räägitakse, et mul oli keeruline hooaeg, aga ma ei nõustu sellega. Viisin Liverpooli Meistrite liiga finaali. Nüüd olen koondisega MM-finaalis. Arvan, et inimesed peaksid aru saama, et olen maailma üks paremaid kaitsjaid ja mitte kogu aeg mingit iba suust välja ajama," vahendas Ragnar Klavani klubikaaslase sõnu beIN Sports.

Enne poolfinaali toonitas Inglismaa meedia, et Lovren jäi klubihooajal inglaste kapteni Harry Kane'iga hätta. Lisaks oli ta tihti Liverpooli ajakirjanike ja fännide hambus.

Lovren lisas, et Horvaatia mängijatel oli õlul raske koorem, sest praegust põlvkonda võrreldi 1998. aasta MMil kolmanda koha saanud tiimiga.

"Me ei unusta seda kunagi - tegime üle 20 aasta taguse saavutuse. Nüüd on meil võimalus veel midagi paremat teha ja meil on selleks pühapäeval võimalus. Kapten Luka Modric on maailma parim poolkaitsja ja kui võidame MMi, väärib ta Ballon d'Ori auhinda," ütles ta.

Horvaatia kohtub pühapäevases finaalis Prantsusmaaga.