Jürgen Klopp tahab meeskonda veelgi täiendada.Foto: Anthony Devlin
Jalgpall
14. juuli 2018, 21:49

Liverpool tahab enne üleminekuakna sulgumist osta veel kaks mängijat (2)

Ragnar Klavani leivaisa FC Liverpooliga on sel suvel liitunud juba kolm mängijat: Naby Keita, Fabinho ning Xheredan Shaqiri, kuid klubi loodab enda ridadesse meelitada veel kaks mängijat.

The Telegraphi andmetel soovib Liverpooli peatreener Jürgen Klopp enne üleminekuakna lõppu klubisse tuua veel üks väravavaht ja ründav poolkaitsja.

See võib tähendada, et alustatakse taas jahti Nabil Fekirile. Lyoni poolkaitsja tundus enne MMi olevat juba Liverpooli mängija, kuid arstliku läbivaatuse käigus tekkisid probleemid. Fekir valmistub Prantsusmaa koondisega hetkel homseks MM-finaaliks, kuid peale turniiri lõppu võib Premier League'i klubi taas huvi üles näidata.

Samuti on eelmise hooaja Meistrite Liiga hõbedameeskonnal juba kaua olnud probleeme väravavahtidega. Klopp tõi Simon Mignolet asemel puuri valvama Loris Kariuse, ent sakslane küpsetas korralikke pirukaid nii eelmise hooaja lõpus kui ka viimastes sõpruskohtumistes. Liverpool tundis huvi brasiillase Alisson Beckeri vastu, kuid enam kui 80 miljoni eurone hinnasilt on väidetavalt liiga suur.