Georg Gross. Foto: Aldo Luud
Auto-Moto uudised
15. juuli 2018, 12:08

ÕL RALLY ESTONIAL | Georg Gross: eilne päev oli katastroof! (2)

2013. aasta Rally Estonia võitja Georg Grossi jaoks ebaõnnestus tänavu esimene võistluspäev täielikult, täna on olukord veidi paranenud. 

"Tänane päev on tõesti paremini läinud, kuigi kaugeltki mitte ideaalselt," sõnas Gross pärast tänase päeva kahte esimest kiiruskatset. 

"Eilne hommik ei läinud meil nii nagu pidanuks. Eks teatud olukorrad võtsid meil enesekindluse maha. Käisime kolm korda teepealt väljas. Mahapöörded lasime pikaks ja... täiesti katastroof," meenutas ta eilset.

"Täna üritame enesekindlust natukene tagasi saada ja mitte sekundeid ära anda. Vaevalt, et neid kuidagi tagasi saab. Peame hoidma sarnast tempot nendega, kes on meie ümber." 

Mitmed eilsed väljasõidud lõhkusid korralikult ka eestlase Ford Fiesta WRC-d. "Peame õnnelikud olema, et üldse täna tee peal oleme," ütles Gross. "Üks väljasõit oli päris õnnega pooleks. Hea, et üldse tagasi rajale saime. Lendasime kändude vahele ja üle nende... aga tulime kuidagi teele tagasi.

Paar detaili, mis kõveraks läksid, olid õnneks olemas ja saime ära vahetada. Tiim tegi suurepärast tööd. Tänaseks on auto täiesti okei."

Kolm katset enne võistluse lõppu hoiab Gross üldarvestuses kuuendat kohta.