Suhted

ABIELU HALVAS AFÄÄR? 11 sammu, kuidas suhe toimima saada (3)

LISA KOMMENTAAR

täieli haltuura18. juuli 2018, 23:30
Mingi korrespondent/toimetaja teeb otsetõlget ja laseb kõrge kaarega eesti keele peale.
Raiuge endale pealuu sisse: alus, öeldis, sihitis / öeldistäide vmt.
Afäär halvas abielu, mitte Abielu halvas afäär ...
Selliseid kanaajudega tibisid/tõlke/toimetajaid ei tahaks isegi "sünnitama saata" - kellele seda haltuurat vaja on?
Mees17. juuli 2018, 09:08
Mirje lahendus võib isegi toimida, sest kummalgi poolel kaob ära süüdistamise võimalus. Etteheited võivad lõpuks süüdlasest poolele osutuda sedavõrd häirivateks, et ta lahkub. Naine, kes teeb tagasi, ei süüdista enam. Ning ka mees, kellele tagasi tehti, teab, et tema alustas. Kui mees armastab lapsi, ei tohiks olla ka hiljem probleeme. Samas mees teab alatiseks, et selle naisega ei mängita.
Mirje16. juuli 2018, 22:38
Sain mingil hetkel teada, et minu mees oli teinud ühele tibile lapse. Omavahelistes vestlustes leidsime, et tahame suhte jätkumist. Pealegi oli mees hea isa meie lastele. Otsustasin anda mehele õppetunni ning tegin täpselt nii nagu tema. Ütlesin talle, et suhe saab edasi toimida vaid siis, kui oleme võrdses olukorras. Seega teen ka ise kellegi teisega lapse. Seadsin sellise nõude suhte jätkumiseks. Mees küll algul tõrkus, kuid kuna ta oli süüdi, siis leppis. Otsisin oma tuttavate hulgast sobiva isakandidaadi ning sain temaga õigel ajal kokku. Oma mehele sel ajal seksi ei andnud, öeldes, et saab mind alles siis, kui rasedustest on positiivne. Ja nii ka läks.
Praegu on sellest afäärist möödunud 4 aastat. Meie peres kasvab väikene laps, kelle olemasolu meenutab minu mehele alati, et oleme võrdsed ning temal ei ole mingeid suuremaid õigusi kui minul. Minu suhe oma mehega on väga hea. Mees armastab mind ning hoiab ka minu last. Samas mees tunnistab, et ta ei tee enam kunagi midagi, minuga arvestamata.