Cristiano Ronaldo Torino Juventuse särgis.Foto: Twitter/Cristiano Ronaldo
Jalgpall
16. juuli 2018, 22:02

Torinosse jõudnud Ronaldo: tavaliselt minnakse minu vanuses Hiinasse või Katari (1)

Täna uude mängupaika Torinosse jõudnud Cristiano Ronaldo andis pärast arstlikku kontrolli pressikonverentsi, kus rääkis, mida ta Torino Juventuses teha ihkab ja mis eristab teda tavalisest 33aastasest tippjalgpallurist.

"Olen väga õnnelik, et sain sellises karjääri faasis tulla nii heasse klubisse. Mul ei olnud peale Juventuse teisi pakkumisi. Minu vanuses arvavad paljud mängijad, et nende karjäär on läbi, aga tahan neile näidata, et ma olen erinev. Tavaliselt minnakse sellises vanuses Hiinasse või Katari," vahendas Ronaldo sõnu BBC.

Madridi Realist lahkunud portugallane loodab taas teenida maailma parimat jalgpallurit tähistava Ballon d'Or'i tiitli.

"Tahan võita. Tahan olla parim. Kes teab, võib-olla antakse mulle Ballon d'Or, aga sellised asjad peavad juhtuma loomulikul teel. Manchester Unitedis ja Madridi Realis oli seda raske võita, aga äkki siin? Eks näeb," ütles ta.

Ronaldo on Meistrite liigas triumfeerinud viiel korral, aga Juventus krooniti viimati Euroopa parimaks klubiks aastal 1996.

"Tean, et seda tiitlit tahavad võita kõik klubid. Loodan aitada Juventusel seda teha. Tahan olla selle klubi õnnelik täht. Juventus andis mulle suurepärase võimaluse. Nad väärtustavad minu mängustiili ja ma näen, et tegin siia tulekuga sammu edasi," lausus ta.