Flora juhendaja Jürgen Henn.Foto: Tairo Lutter/Scanpix
Jalgpall
18. juuli 2018, 00:48

Jürgen Henn: esimene mäng otsustas paari ära

Meistrite Liiga esimeses eelringis Be'er Sheva Hapoelile kahe mängu kokkuvõttes kindlalt 2:7 alla jäänud FC Flora peatreener Jürgen Henn tunnistas, et edasimineja otsustati juba Tallinnas.

"Reaalsus oli see, et esimene mäng otsustas paari ära, aga me valmistusime selleks mänguks nii, et see aitaks meid järgmistes ringides. Oli teada, et meie jaoks lähevad mängud Euroopa liigas edasi," sõnas Henn peale mängu Õhtulehele.

"On positiivne, et me suutsime väga tugevale vastasele kaks väravat lüüa. Teises mängus oli meil 2-3 täiesti sajaprotsendilist võimalust. Tasemevahe oli muidugi suur, aga kõik mängijad andsid endast maksimumi," leidis Eesti meisterklubi treener ka positiivset.

 Euroopa Liiga teise eelringi vastane Nikosia APOEL on Flora juhendaja arvates vähemalt sama kõva, kui mitte veelgi kõvem pähkel. "Ma arvan, et tulevad täpselt samasugused kaks väga väga väga rasket mängu. Kindlasti kergemaks ei lähe, samamoodi on Küprosel ilm väga raske meie jaoks, seega kaks väga rasket, kui mitte raskemat mängu ootab ees."

Flora puhul juba traditsiooniks saanud küsimusele, miks klubi euromängudes ikka ja jälle põrub, Henn konkreetset põhjust välja tuua ei osanud, kuid lausus, et tugevatel vastastel on oma süü. "Siin on roll kogu klubil. Kindlasti on oma osa ka nendel vastastel, kellega oleme mänginud. Kõik on olnud väga tugevad ja läinud tihtipeale ka päris kaugele edasi. Samuti on olnud ka võidetavaid vastaseid, keda me pole suutnud üle mängida."

Flora teekond jätkub 26. juulil, kui Euroopa Liiga teises mängus tuleb vastu tugev Küprose klubi, Meistrite Liigaski pallinud Nikosia APOEL. Korduskohtumine peetakse 2. augustil.