Lepmets jälgib, kuidas pall väravavõrku lendab.Foto: Imago/Scanpix
Jalgpall
19. juuli 2018, 23:36

LÄBI! Levadia kaotas ka võõrsil ning langes samuti konkurentsist (5)

Enne korduskohtumisi Euroopa liiga esimeses eelvoorus olid parimad edasipääsulootused FCI Levadial, kes kodumängu vaid 0:1 kaotas. Iirimaal jäädi Dundalkile aga taas alla, seekord skooriga 1:2.

Edasipääsuks oleks Aleksandar Rogici juhendatud meeskonnale piisanud võõrsil löödud värava reegli abil vähemalt üheväravalisest võidust, mis oleks suurem, kui 1:0. 31. minutil läks aga hoopis Dundalk Pat Hobani väravast juhtima ning kaks minutit hiljem lisas Michael Duffy ka teise. 42. minutil suutis Levadia samuti skoori avada, jala sai valgeks Roman Debelko, ent see oli ka kõik.

Teisel poolajal surus Tallinna klubi nii kuis suutis, aga liiga palju ei suudetud. Iirlased seisid rahulikult kaitses ja kindlustasid kokkuvõttes kindla võidu. Nii Kalju kui ka Levadia langesid konkurentsist üldseisuga 1:3.

Euromängud jätkuvad Eesti klubidest seega vaid FC Floral, kes Meistrite Liiga esimeses eelvoorus 2:7  Be'er Sheva Hapoeli paremust pidi tunnistama. Euroopa Liiga teises eelvoorus minnakse vastamisi üllatuslikult Leedu klubile Suduvale alla jäänud tugeva Küprose klubi Nikosia APOELiga.