Jonathan Paul Koppenhaver.Foto: Michael Quine
Kõmu
20. juuli 2018, 15:51

Eluks ajaks vangi mõistetud endine vabavõitleja ja pornonäitleja kihlus trellide taga (1)

36aastane Jonathan Paul Koppenhaver, kes on paremini tuntud oma hüüdnime War Machine poolest, võib küll olla Rootsi kardinate taga, kuid see pole seganud meest kihlumast.

Nii räägitakse ookeani taga, et Koppenhaver plaanib naituda 30aastase Ashley Farringtoniga. Paari suhe sai alguse eelmise suvel pärast Koppenhaveri trellide taha minekut, kui nad hakkasid teineteisega kirjasõpradena ühendust pidama.

Üks asi viis teiseni ning lõpuks hakkas naine Koppenhaverit vanglas külastamas käima. Selle aasta alguses kirjutas endine tippvabavõitleja Farringtonile luuletuse, kus palus tema kätt. Naine ütles "jah".

Koppenhaveri ja Farringtoni abielule ei saa seaduslikult keegi kätt vahele panna. Nad võivad vanglas abielluda ning kallistada, kuid enamat ei tohi nad Nevada osariigi - seal kannab Koppenhaver oma karistust - seaduste kohaselt teha.

Raske lapsepõlvega Koppenhaver - tema ema oli narkosõltlane ning isa suri, kui poiss oli 13aastane - mõisteti eelmisel aastal eluks ajaks vangi. Süüdistusi oli mitmeid, näiteks kahtlustati teda inimröövis ja oma endise tüdruksõbra vaeseomaks peksmises. Koppenhaver võib ennetähtaegselt vabaneda, kuid see võib juhtuda alles 36 aasta pärast.