Karim Benzema võitis kevadel Realiga järjekordse Meistrite Liiga karika.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
21. juuli 2018, 12:19

UUTELE JAHIMAADELE! Veel üks põhimees on Madridi Realist lahkumas

Alates 2009. aastast Madridis palliv Karim Benzema on Itaalia meedia andmetel Hispaaniast lahkumas, et liituda hiljuti peatreenerit vahetanud Napoli jalgpalliklubiga.

Napoli uueks peatreeneriks on Carlo Ancelotti, kes aastatel 2013-2015 juhendas Madridi Reali, seega 30aastane prantslane on talle väga tuttav. Hispaania klubi nõuaks Benzema eest orienteeruvalt 45 miljonit eurot.

Endise Prantsusmaa koondislase eelmine hooaeg läks üle kivide ja kändude. 32 mänguga lõi Benzema Hispaania liigas vaid viis väravat, mis on suurklubi ründaja kohta ütlemata vähe, isegi kui meeskonnas on väravamasin nagu Cristiano Ronaldo. Tõsi, prantslane andis ka 11 resultatiivset söötu.

Hispaania ajaleht AS usub, et hoolimata Ronaldo lahkumisest ei garanteeri uus peatreener Julen Lopetegui Benzemale nii palju mänguaega kui prantslase kaasmaalane Zinedine Zidane. Napolis oleks ründemängija tõenäoliselt kindel põhimees ning samuti saaks ta vähemalt kahel korral rinda pista Juventusega liitunud Cristiano Ronaldoga.

Madridi Realil oleks aga kahe ründaja lahkumise järel kiiremas korras vaja soetada vähemalt üks tippmängija. Klubiga on seostatud teiste seas Neymari, Harry Kane'i ja Dele Allit, kuid hetkel paistab kõige tõenäolisem Eden Hazardi üleminek Chelseast.