Mõned fännid otsustasid siiski lemmikklubile kaasa elada.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
22. juuli 2018, 13:35

TIPPKLUBI EI TÕMBA? Manchester United pidas esimese hooajaeelse mängu pooltühjade tribüünide ees

Staarmängijate puudumine oli väidetavalt pooltühja staadioni põhjuseks, kui Manchester United ja Mehhiko tiim Club America USAs 1:1 viigi tegid.

63 000 inimest mahutaval Phoenixi Ülikooli staadionil oli vaid 37 776 pealtvaatajat, kes nägid, kuidas Juan Mata Punastele Kuraditele viigi päästis, peale seda, kui Henry Martin esimesel poolajal Club America juhtima oli viinud.

Inglismaa suurklubi koosseisus olid suures osas noormängijad ning debüüdi põhimeeskonnas tegid näiteks Tahith Chong ja Mason Greenwood. Paljud meeskonna staarid eesotsas Marcus Rashfordi, Jesse Lingardi, David De Gea, Paul Pogba ja Romelu Lukakuga jäid tuurist kõrvale MMil osalemise tõttu, ehk meestele anti veidi lisapuhkust enne pikka ja kurnavat klubihooaega.

Esialgsele väiksele publikuhuvile vaatamata ei ole kõik sugugi veel kadunud. Manchesteri ja Liverpooli vaheline kohtumine peetakse Michiganis, 107 000 inimest mahutaval staadionil ning matšile oodatakse rekordpublikut, kes kunagi USA pinnal jalgpallimängu vaadanud.