Kommentaar

Indrek Sirk | Miks liiklusrikkumised sagenevad? (20)

LISA KOMMENTAAR

aga23. juuli 2018, 14:08
ainil on õigus, see on oluline, ärge mehed ülbitsege
23. juuli 2018, 12:08
autosid on LIIGA PALJU ja inimesed on järjest hoolimatumad, ülbemad , rumalamad ja seepärast ongi rohkem avariisid.
Miks sagenevad?23. juuli 2018, 10:58
Sest väga paljudele antakse juhtimisõigus, kes seda tegelikult saama ei peaks. Peaasi, et kursuse eest pappi toksiks.
pole tööd?23. juuli 2018, 09:58
Sirkil pole vist teha midagi.
Indrek23. juuli 2018, 08:56
Alustame sellest, milline on roolikeeraja stressi tase. Õnnetused juhtuvad enamuses tähelepanematusest, stress viib selle 0 -lli. Juht mõtleb kõigest muust v.a. juhtimine. Liiklus on ühiskonna peegel. laksame makse juurde, kaotame igasuguse inimlikuse ja turvalisuse ja vaatame, mis liikluses juhtuma hakkab.
Lugeja23. juuli 2018, 07:37
Teeb tigetaks need telefoni näppijad.Paar päeva tagasi sõites Tammsaare teel oli meie kõrval sõitvatest autojuhtidest neljal telefon käes ja rääkisid ühel nendest veel lisaks suits teises käes ja need noored preilid -prouad kõik.Lisaks veel tagaistmel laps . Mõistust ikka neil puudu.
Vot ei saa23. juuli 2018, 05:54
telefoniga ühtegi rikkujat salvestada. Sest autoga sõites ei tohi telefoni näppida. Tee äärde politseid aitama aga ei lähe, muudki tegemist.
Aa23. juuli 2018, 01:03
alustada tuleks nende ametkondade harvendamisest. seejärel tuleks saririkkujaid hakata ka avalikustama- nimi, vanus, pilt. mitte nii nagu meil on, et kriminaal, antud hetkel siis liiklus kriminaal, jäetakse anonüümseks ja pigem avalikustatakse süütute kannatajate- ohvrite nimed. häbipostis olemine mõjuks nii mõnelegi rängemalt kui minimaalne trahv. jõudu ametnikele ja mõistust liiklejatele
A 22. juuli 2018, 23:25
2mx22. juuli 2018, 22:20
Kod Sirk lähtub mõneti valest eeldusest automaatse liiklusjärelevalvega kõrvaliste tegevuste eest karistamise võimatusest rääkides. Tema eeldus on, et pildistatakse kõiki liiklejaid. Samas ei vormistata automaatse liiklusjärelevalvega ÜHTEGI ei kõrvalise tegevusega juhtimise ajal tegelevat ja juba piirkiirust rikkunud juhti. St kui vaid vaadata neidki fotosid, kus kiirusrikkumine on kiiruskaameraga fikseeritud, siis sealt võib hulgi leida nii ilma turvavööta juhte, kui roolis oma telefoniga mölapidamatust rahuldavaid tegelasi, kuid karistada saavad nad vaid kiirusrikkumise eest. Menetlejal poleks just suur vaev teha enne trahviteate genereerimist ja allkirjastamist pildile vastavad "linnukesed" menetluse infosüsteemis, olgu või täiendava hoiatustrahvina. Aga seda muidugi paadunud liiklusmiilitsa peakene kinni ei võta. Nagu ei võta tema peakene kinni sedagi, et 2007/2008 üliaktiivseks keeratud liiklusjärelevalve sisuliselt tappis piirkondliku politseitöö ja kahjustas tuntavalt lastega tehtud ennetustööd (vastavad ametnikud rakendati nn prioriteetseid liiklusrikkumisi leidma ja menetlema). Tänane seis on sellise potjomkinluse tulem.
Väike info ullikesele22. juuli 2018, 23:46
Tõendamiskoormisest oled midagi kuulnud? Sellest, mis lasub süüdistaval poolel. Siinkohal on masin fikseerinud kiiruseületamise ja sellele on kõrvalinfona foto sõidukist, kes roolis pole siinkohal üldse tähtis.
Turvavööta, telliga rääkimas jms on vaja tõendada ja foto pole selles menetluses enam tõend.
2mx23. juuli 2018, 14:08
hiljaks oled jäänud oma aegunud teadmisega. foto on tõend ja uute menetlusnõuete valguses lausa piisav tõend sh ka liikluses osalemise kohta. Isiku tuvastamise osas - kirjaliku hoiatusmenetluse reeglistikust k.a vaidlustamise osast pole nagu mõhkagi teadmist? See on justnimelt koht, kus omanik/vastutav kasutaja annab kas jätab karistuse oma kanda või annab teada kellele oma auto kasutada andis ja kes trahvi tasuma peab.
sutojuht22. juuli 2018, 22:09
Meil on ju isegi siseminister roolijoodik- suurepärane eeskuju kõigile politseinikele ja roolijoodikutele
MTi22. juuli 2018, 21:42
Selle asemel ,et põõsas passida ,mida ilmselt on riigikassale ka vaja,võiks politsei sõita täiesti anonüümse autoga (Škodad seda kindlasti enam pole) igapäevases liikluses ja vaadata kõrvalsõitvatesse autodesse-seal mitte ainult ei näpita telefoni,vaid tehakse kõike-süüakse,värvitakse huuli,vahetatakse riideid,lakitakse küüsi jne jne.Kui need klounid saaks liiklusest eemale oleks juba OK ja kindlustusfirmadel ka ilmselt tänaksid.Järgmine tegelaskond on teises reas uimerdajad ,kes normaalsetel liiklejatel närvi mustaks ajavad ja sealt ka tekivad paljud vahelesüstijad ja nö. rapsijad,sest neid uimerdajaid on ikka küll ja veel.Kui nüüd need asjad kontrolli alla saaks siis võiks vaadata mis edasi.
\*.*/23. juuli 2018, 10:48
No tegevustest autos jätsid küll "tähtsaimad" välja. Tln ummikud pakuvad suvel kõrgemalt vaadates ikka väga ilusaid vaatepilte. See, millega allpool rooli naised aja sisustamiseks tegelevad on vahel ikka väga ilus.
aga23. juuli 2018, 14:07
kust viga otsida?22. juuli 2018, 20:56
Tegu laiema protsessiga ühiskonnas. Asi on jõudnud iga inimese pähe ja protsess on pöördumatu. Me ju näeme mis ümberringi toimub ja igaüks saab endale esitada küsimuse - miks just mina pean olema seaduskuulelik kui juhtoinastele on kõik lubatud?
ain22. juuli 2018, 20:17
karistage kihutajaid ja roolis purjus olijaid !ka narkojoobes juhte.-viimastelt load ja masinad ära eluks ajaks!
möni kihutab ikka nii kiiresti et ei jöuta numbrit ka öieti vaadata-viimane ka kulunud ja vana
Alustuseks22. juuli 2018, 23:27
Läheb ja õpib kirjutama!
23. juuli 2018, 04:30
Sa ain jõudsid ainult 3 klassi kooli käia?