Kariuse mängud Liverpooli eest on ilmselt mängitud.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
23. juuli 2018, 17:24

TÜLI MAJAS? Liverpooli väravavaht on Jürgen Kloppi peale solvunud

Liverpooli jalgpallimeeskonna väravavahi Loris Kariuse mängud on Anfieldil ilmselt mängitud, kuid mitte tehtud eksimuste tõttu. Saksamaa puurivaht on õnnetu, et Liverpool otsustas uue väravavahi osta ning kaalub oma tulevikku Inglismaa klubis.

Liverpool purustas 72.5 miljoni euroga rekordsumma, mis kunagi väravavahi eest makstud ning kõigi eelduste kohaselt saab Alisson Becker ka uueks esikindaks. Sellise asjade käiguga ei suuda absoluutselt leppida eelmisel hooajal postide vahel seisnud Karius, kes on The Telegraphi andmetel peatreener Kloppi peale väga solvunud.

Väidetavalt on endine Mainzi väravavaht kibestunud ja šokis Kloppi otsusega Alisson osta. 25aastane sakslane tunneb, et teda on alt veetud ning suure tõenäosusega lahkub Karius enne üleminekuakna sulgumist Liverpoolist.

Loris Kariuse šokk Alissoni liitumise suhtes tundub aga veidi kummaline, sest Brasiilia koondise esiväravavahti oli Liverpooliga seostatud juba mitu kuud. Täpsemalt alates sakslase apsakatest Meistrite Liiga finaalis.

Teatavasti küpsetas Karius Madridi Reali vastu kaks korralikku pirukat. Esmalt veeretas ta palli otse Karim Benzema jalale ning seejärel pudistas Gareth Bale'i kauglöögi näppude vahelt väravasse. Liverpooli teadete kohaselt oli sakslasel selles mängus peapõrutus, peale Reali kaitsja Ramosega kokku põrkamist. Lorise hooajaeelsed mängud on jätkanud aga samas vaimus.

Viimased eksimused sündisid eilses sõprusmängus Dortmundi vastu, kui esmalt söötis ta palli keskväljal otse vastasmängija jalale (sealt siiski väravat ei sündinud) ning lisaminutitel tõrjus ta Pulisici löögi Jacob Larsenile ette, kes ei eksinud. Seega, kas peapõrutuse mõjud annavad siiani tunda või ei ole Karius lihtsalt tipptasemel väravavaht.