Sel pildil on Olivier Giroud veel juustega.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
23. juuli 2018, 20:55

SÕNAPIDAJA MEES! Giroud ajas juuksed maha (1)

Prantsusmaa koondise ja Chelsea edurivimees Olivier Giroud lubas enne MMi, et võidu korral lõikab ta juuksed maha. Nüüdseks on prantslane lubaduse ka täitnud.

Giroud alustas enamikke mänge Venemaa MMil, kuid kummalisel kombel ei saanud tipuründaja, kelle põhiülesanne peaks teoorias olema skoorimine, kirja mitte ainsatki raamilööki. Siiski võitis pikakasvuline prantslane palju kõrgeid palle ning andis tiimile võimaluse vajadusel ka pall kasti tsenderdada.

Fännid olid varmad antud lubadust meelde tuletama ja olid pahased, kui Giroud endise soenguga kaamera ette astus ja keeldus reporteri ettepanekust nüüd ja kohe juuksed maha ajada.

Chelsea ründaja on nüüdseks siiski juuksurisalongi külastanud ning avaldas, et viivituse taga oli tema naine, kes käskis enne välimuse muutust oodata, kuniks poeg on ristitud.

"Mul on ainult üks sõna, seega ma austan seda," lausus Giroud. Mu naine tahab, et teeksin seda pühapäeval peale meie poja ristimist."

Saabus pühapäeva õhtu ning prantslane postitas sotsiaalmeediasse pildi, mis tõestas, et mees peab antud lubadustest kinni.

Sarnase tembu tegi viis aastat tagasi ka Nõmme Kalju toonane juhendaja Igor Prins. ""Ütlesin poistele hommikul, et kui võidame, siis ajan kas pea paljaks või sõidan rattaga Tallinnast Pärnu. Nad valisid esimese," rääkis Prins enne Meistrite Liiga kvalifikatsioonimängu Soome tippklubi HJK vastu. Kalju võitis ning järgmisesse trenni ilmus Prins mütsiga, et juustevaba pead külma eest kaitsta.

Kiilakas Igor Prins. Foto: MATI HIIS