Malcom. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
24. juuli 2018, 09:42

ALATUSE TIPP? Järgmist superstaari oodanud Roma fännid jäeti lennujaamas pika ninaga

Tänavu suvel nii väravavaht Alissonist kui ka keskväljamehest Radja Nainggolanist ilma jäänud AS Roma lootis oma ridu tugevdada noore brasiillase Malcomiga, kuid Hispaania jalgpallihiiul FC Barcelonal olid sellega seoses omad plaanid. 

Roma on 21aastast ründavat poolkaitsjat jälginud juba pikemat aega ning nüüd jõudis klubi 34 miljoni euro eest kokkuleppele ka mehe senise leivaisa Bordeaux'ga. Vastavat üleminekut jõudis oma ametlikus Twitteris kinnitada ka Prantsusmaa klubi.

Sellepeale kogunesid eufoorias Roma poolehoidjad juba lennujaama, et oma värsket täiendust tervitada, kuid viimasel hetkel sekkus mängu FC Barcelona. Itaalia meedias ringlevate juttude põhjal lõi Kataloonia suurklubi lauale priskema rahapataka, mistõttu ei lubanud Bordeaux' Malcomil lennuki peale astuda. Seda hoolimata asjaolust, et lennupiletid ja muud kokkulepped ammu sõlmitud oli. 

Millise klubi särgis Malcom järgmisel hooajal väljakule jookseb, pole hetkel teada. Mängija agent Fernando Garcia ei soostunud Prantsusmaa lennujaamast lahkudes oma kliendi üleminekut kommenteerida.