Iker Casillas Venemaa MMi avatseremoonial võidukarikaga.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
24. juuli 2018, 19:49

ILUS ŽEST! Iker Casillas postitas Kariuse toetuseks video oma suurimatest prohmakatest

Endine Hispaania ja Madridi Reali väravavaht Iker Casillas astus Liverpooli puurivahi Loris Kariuse kaitseks välja ning postitas Twitterisse video oma karjääri suurimatest prohmakatest.

25aastane Karius sattus turmtule alla peale kohutavaid eksimusi Meistrite Liiga finaalis Reali vastu ning fännid ei ole siiani neid apsakaid unustanud. Sakslane ise ei ole vist samuti apsakatest üle saanud, mida on tõestanud hooajaeelsed sõprusmängud, kus Loris taas arvukalt pirukaid on küpsetanud.

Brasiilia koondislase Alisson Beckeri saabumine Romast võib sundida Kariuse Liverpoolist lahkuma ning see on tekitanud legendaarses Hispaania kollkipris Iker Casillases kaastunnet. Iker on samuti sarnases olukorras olnud, kui toonane Madridi peatreener Jose Mourinho ta pingile kukutas ja hispaanlane Portoga liituma pidi.

Hispaania koondise eest 167 mängu pidanud puurivaht kirjutas Twitteris: "Millal lõppeb Loris Kariuse ründamine? Ma räägin temast sarnaselt paljude teiste värvavahtidega. Maailmas on nii palju tõsiseid probleeme. Kurat! Jätke poiss rahule! Ta on ka inimene. Me kõik oleme!"

2010. aasta maailmameister lisas veel ühe säutsu ning postitas ka video, millega tuletas maailmale meelde, et ka parimatest parimad teevad vahel väga tähtsates mängudes hirmsaid prohmakaid. "Meie kõigi taga on üks inimene. Tõstku käed kõik, kes pole mitte kunagi põrunud. Eksimustest õppimine teeb meid tugevamaks ja inimlikumaks."

Jürgen Klopp lausus, et situatsioon Kariuse ja Beckeri vahel ei ole ideaalne, aga lisas, et üleminekuaken on veel lahti ning üleminek Liverpoolist eemale võib teoks saada. "Loomulikult ei ole see minu jaoks ideaalne, kuid ma ei saa palju enamat öelda ka. Ma ei tea, ma ei saa öelda, mida ma nüüd teen, natuke on veel aega (üleminekuakna sulgumiseni)."