Need näod kõlavad küll tuttavalt.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
26. juuli 2018, 22:50

Kaimar Saag ja B36 Torshavn pidid tunnistama hirmkõva Besiktase paremust

Fääri Saarte klubi B36 Torshavniga Euroopa Liiga teise eelringi jõudnud Kaimar Saag Türgi tippklubi Besiktase vastu skoorida ei suutnud ja koduväljakul tunnistati võitluslikus mängus vastase 0:2 paremust.

Euroopa Liiga esimese eelringi kvalifikatsioonist alustanud Torshavn pidi nii kaugele jõudmiseks alistama kaks vastast. Kõigepealt saadi penaltiseerias 4:2 jagu Gibraltari klubist St. Joseph's (kahe mängu kokkuvõttes 2:2 viik), seejärel ka Makedoonia esindajast OFK Totograd Podgoricast. Peale 0:0 lõppenud avamängu alistati Titograd võõrsil 2:1, kusjuures võiduvärava lõi Eesti koondiseski mänginud Kaimar Saag. Vaata ka fääride võidutantsu!

Besiktas on aga hoopis teisest puust ja seda tõestati ka täna Fääri Saartel. Skoori avas juba kaheksandal minutil Hollandi koondises 34 mänguga 8 väravat löönud Jeremain Lens ja 26. minutil duubeldas Türgi koondislane Gökhan Gönül Besiktase eduseisu.

B36 mängis kodupubliku ees aga väga sitkelt ja ei kinkinud nimekatele vastastele lihtsat tööpäeva. Mitmel korral rõõmustati häälekaid fänne ohtlikute kontrarünnakutega ja saadi mõnel korral ka löögile. Rohkem selles kohtumises võrgud ei sahisenud ning Torshavn läheb korduskohtumisele Türgi karukoopas vastu igati viisaka 0:2 kaotusega. Kaimar Saag alustas põhikoosseisus ja vahetati 60. minutil välja.