Tarmo KinkFoto: Facebook/FC Levadia
Jalgpall
27. juuli 2018, 13:10

VANA ARM EI ROOSTETA! Tarmo Kink liitus taas Levadiaga: nad aitavad mul paraneda, üksi kangutamine pole kasu toonud (1)

Vigastusest taastuv Tarmo Kink tegi seda, mida ta karjääri jooksul mitmeid kordi teinud ehk liitus Tallinna Levadiaga. Seda juba neljandat korda. 

Klubi andis oma Facebooki lehel teada, et Kink liitus tiimiga amatöörmängijana.

"Tarmo Kink on meie KTM ning aastaid FC Levadia koosseisus mänginud ründaja. Meil on väga hea meel, et saame teda aidata ja toetada oma endise vormi taastamisel. Loodame, et Tarmo taastub kiiresti vigastusest, liitub peagi FCI Levadia esindusmeeskonna treeningutega ning aitab meid hooaja otsustavates mängudes," ütles FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko.

"Nad lihtsalt aitavad mul paraneda, üksi kangutamine pole kasu toonud," ütles Kink Õhtulehele. "Olen kaua üksi teinud ja pole kasu olnud. Nad aitavad ja kui saan jala korda, siis mõtleb edasi. Praegu ei eelda ega oota (et nende eest väljakule jookseksin). Kõigepealt jalg korda ja kui peatreener (Aleksandar Rogic) mind näha soovib, siis teine asi. Aga praegu ei oska midagi oodata."

Kink käis mullu detsembris hüppeliigese lõikusel, kuid paranemine pole soovitult kulgenud.

"Tehti sama operatsioon, mis mullu detsembris," vastas Kink juunis Õhtulehe küsimusele, miks ta karkudega liigub. "Mingi oga tekkis tagasi ja tuli puhastada. Muidu poleks sellest lahti saanud."

Eesti vutkoondis on Kink esindanud 82 korda ning löönud 6 väravat.