Kohe näha, et vanad sõbrad! Jürgen Klopp (paremal) ja Jose Mourinho (vasakul).Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
27. juuli 2018, 22:04

VANAD SÕBRAD? Jürgen Klopp: üks mu elu suurimaid eesmärke on Jose [Mourinho] naeratama panna

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ja Liverpooli juhendaja Jürgen Klopp on viimaste nädalate jooksul võidelnud kerges sõnasõjas, mis täna taas jätku sai.

Kui Paul Pogba Manchester Unitediga enam kui 100 miljoni euro eest liitus, oli Klopp ülimalt kriitiline ning arvas, et kui ta peaks saama vigastada, oled nullis tagasi. 

Jürgen Klopp on saanud külge sellise peatreeneri maine, kes suudab meeskonna vähese rahasummaga üles ehitada, kuid Liverpooli kulutamine sel suvel on paljud fännid sakslase tegutsemise üle imestama ja teda süüdistatakse lausa kahepalgelisuses.

Mourinho lausus, et on Liverpooli üle õnnelik. "Mul on hea meel naeratada ja näha, et on võimalik muuta oma arvamust ning muutuda inimesena. See on naljakas."

Kui Kloppilt uuriti, kas Mourinho üritab teda oma mõttemängudesse tõmmata, oli endise Dortmundi Borussia juhendaja vastus jaatav. "Muidugi, aga see on okei. Ma kuulsin, et Jose pidas mind naljakaks ja mu elu üks suurimaid eesmärke on Jose naeratama panna! Seda ei juhtu tihti ja kui see juhtub Liverpooli pärast - hästi tehtud!"

Me ei räägiks Manchester Unitedist, kui keegi selle kohta ei küsiks, ent ma olen piisavalt viisakas, et vastus anda. See ei ole alati nutikaim asi, mida teha ja mul pole mingit probleemi sellega, mida Jose Mourinho ütleb. Vaba maailm ja ta võib öelda, mida tahab. Kui ta on meie üleminekutega rahul, seda parem, kuid me teame, et see ei tähenda automaatselt võitu," lisas Klopp, kes ilmselgelt teab, mida portugallane teha üritab ning keeldub lõksu langemast.